koleksi konten

Dalam ni adalah semua koleksi konten yang pernah dikeluarkan. Semua ilmu mahal dan proven. Kalau baca pun malas, tak tahu nak cakap apa. 

  • All
  • Affiliate Marketing
  • Blogging
  • Digital Marketing
  • Dropshipping
  • eCommerce
  • Idea Bisnes
  • Review
Digital Marketing

4 STRATEGI BERKESAN DAPATKAN KEPERCAYAAN PELANGGAN (PART 1)

Bayangkan anda melawat kedai online yang baru, buat kali pertama. Apa yang anda akan fikir dan jangka? “Betul ke produk ni bagus?” “Boleh percaya ke …

Baca →
eCommerce

4 TAKTIK TARIK PELANGGAN SEDIA ADA SUPAYA MEMBELI LAGI DARI STORE ECOMMERCE ANDA

Buat bisnes ni memang seronok kan? Seronok tengok reaksi gembira pelanggan apabila menggunakan produk kita. Tetapi, ada satu perkara yang boleh buat kita pening, iaitu …

Baca →
eCommerce

10 CARA TINGKATKAN AVERAGE ORDER VALUE STORE E-COMMERCE ANDA

Pada tahun 2021 ini, kita dapat lihat di media sosial, ramai rakyat Malaysia sudah mula buat bisnes online. Baik sepenuh masa atau sampingan. Bila dah …

Baca →
Affiliate Marketing

ACCESSTRADE MALAYSIA : BUAT KOMISYEN AFFILIATE SEHINGGA RM 5 ANGKA!

Salah satu cara buat duit online yang saya paling suka adalah Affiliate Marketing. Sebab saya hanya perlu promote saja. Tak perlu buat produk, cari produk, …

Baca →
© All Rights Reserved 2020