koleksi konten

Dalam ni adalah semua koleksi konten yang pernah dikeluarkan. Semua ilmu mahal dan proven. Kalau baca pun malas, tak tahu nak cakap apa. 

  • All
  • Affiliate Marketing
  • Blogging
  • Digital Marketing
  • Dropshipping
  • eCommerce
  • Idea Bisnes
  • Review
Idea Bisnes

Minat Nak Buat Bisnes Kosmetik? Ini Rahsia Yang Anda Perlu Tahu.

Anda peminat barangan kosmetik? Anda mahu buat bisnes dengan menjual produk kosmetik? Tetapi, di luar sana sudah ada banyak brand besar dan terkenal. Anda sebagai …

Baca →
Digital Marketing

Cara Buat Pelan Pemasaran Media Sosial

Anda baru bergelar usahawan online? Tengah cari channel pemasaran baru yang lebih relevan dan power, sesuai dengan teknologi terkini? Tentu anda nak tahu cara nak …

Baca →
Digital Marketing

4 Strategi Tarik Pelanggan Membeli Berulang Kali

Buat bisnes ni memang seronok kan? Seronok melihat reaksi gembira pelanggan apabila menggunakan produk kita. Tetapi, ada satu perkara yang boleh buat kita pening, iaitu …

Baca →
Digital Marketing

STRATEGI BERKESAN DAPATKAN KEPERCAYAAN PELANGGAN (PART 2)

Apabila mahu mulakan perniagaan, kita mesti berusaha nak tarik pelanggan supaya membeli dengan kita. Ilmu untuk meraih kepercayaan pelanggan tu perlu ada terlebih dahulu. Jadi, …

Baca →
© All Rights Reserved 2020